Sirop de Coacaze Rosii

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 kg coacaze rosii
250 ml apa
1,5 kg zahar
zeama de la 1 lamaie

Mod de preparare

Striviti bine coacazele rosii, bine spalate si scurse, amestecati cu apa si strecurati zeama prin tifon dublu.

Puneti pe foc mic, zeama obtinuta si zaharul, amestecand mereu pana se topeste tot zaharul.

Dati apoi focul iute circa 20 min.

Luati spuma care se formeaza, iar la sfarsit adaugati zeama de lamaie.

Cand siropul este suficient de legat, lasati sa se racoreasca putin si puneti cald in sticle sterilizate, inchideti ermetic si raciti lent intre paturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sirop de Coacaze Rosii" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sirop de Coacaze Rosii