Feliem gogonelele si ardeiul iute. Ceapa o taiem solzisor iar usturoiul il tocam marunt. Tocam si frunzele de telina .Amestecam toate legumele si adaugam aspirina pisata,semintele de marar, sarea si zaharul . Turnam apa rece si otetul.Amestecam totul bine si lasam la macerat 24 de ore.In acest interval avem grija sa mai amestecam de cateva ori in salata.
A doua zi punem salata cu tot cu zeama in borcane curate si sterilizate.Depozitam borcanele in camara sau beci.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii