Se iau rosii, mai mici, mai mari, cum va place, se oparesc apoi se cufunda in apa rece pentru a putea indeparta pielita rapid si fara probleme. Se taie apoi in bucatele mici, se pun in pungute de plastic, apoi se pun in alta punga mai mare.
Se iau apoi ardeii, se spala, se taie marunt (daca vreti ii puteti lasa si felii, depinde cum va place sa ii aveti la mancare), se pun in pungute mici de plastic si se pun apoi si ei, langa rosii, in punga mai mare. Se eticheteaza, se dateaza si se pun la congelator.
Iarna, cand se folosesc, se pun direct in mancare, nu decongelati, in felul asta isi pastreaza culoarea si consistenta, precum si gustul.
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii