Se curata ardeii si gogosarii de seminte. Gogosarii mei au fost putin iuti, perfecti pentru gustul meu.
Se taie ardeii, gogosarii si ceapa in cubulete, asa cum taiem ceapa pentru mancare.
Se pun toate ingredientele intr-o oala si se dau la foc mic, amestecand des.
Daca lichidul nu este destul se mai adauga putina apa, pana se inmoaie toate legumele. Dureaza cam 20 de minute.
Se pune relishul in borcane sterilizate si se da la dunst 15 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa.
a durat cam o ora toata treaba.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIata ca a venit si toamna. Chiar daca afara ploua, tot are si toamna farmecul ei, daca ne gandim ca se apropie sarbatorile....
Paine felii cu usturoi (Pull apart bread)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii