Curatam pastaile si taiem bucatele ardeii iuti. In borcane curate punem un strat de ardei iute iar apoi aranjam rand pe rand pastaile alternand culorile. Incercam pe cat posibil sa alegem pastai de aceeasi lungime. La final adaugam din nou un strat de ardei iuti.
Pregatim saramura: punem la fiert apa si otet (1/2 este proportia) si sare. Punem pe foc si amestecam pana se topeste sarea. Adaugam aceasta saramura peste pastai, iar apoi punem punem borcanelor capace. Pastram in camara. Pastaile vor deveni iuti si sunt inlocuiesc cu succes ardeii iuti. Iutelea va depinde de cantitatea de ardei iuti si de iutimea acestora. Pofta buna
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorColacul este un fel de paine dospita, avand forma de inel, sau forma rotunda cu diverse ornamente ori impletituri, iar...
Colaci impletitiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii