Pasta de ardei la borcan

Complexitate
redusa
Pasta de ardei la borcan

Ingrediente

  • Pt 1 portie :
  • 5 kg gogosari(sau ardei kapia)
  • 3 kg rosii
  • sare dupa gust
  • 1 lingura salicil

Mod de preparare

Se spala gogosarii si rosiile. Gogosarii se macina . Rosiile se storc cu masina de rosii.

Gogosarii macinati impreuna cu rosiile stoarse se pun la fiert si se adauga sare dupa gust.

Se lasa sa fiarba pana scade cantitatea la jumate si pasta se ingroase. Se adauga salicilul sau praf conservant si se stinge focul.

Se pun in borcane si se lasa pana a 2-a zi in paturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate