Se spala gogosarii si rosiile. Gogosarii se macina . Rosiile se storc cu masina de rosii.
Gogosarii macinati impreuna cu rosiile stoarse se pun la fiert si se adauga sare dupa gust.
Se lasa sa fiarba pana scade cantitatea la jumate si pasta se ingroase. Se adauga salicilul sau praf conservant si se stinge focul.
Se pun in borcane si se lasa pana a 2-a zi in paturi.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorOuale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaDe la un timp am inceput sa prepar si astfel de paini, sunt ca niste sandwich-uri si sunt tare bune servite mai ales calde cu...
Paine cu mozzarella, rosii deshidratate si susanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii