Miericica de Papadie

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

300 flori de papadie proaspat culese
1 l apa rece
750 g zahar
o lamaie

Mod de preparare

Se spala florile de papadie bine in apa rece. Apoi acestea se pun la fiert intr-un litru de apa, iar dupa primul clocot se mai lasa la fiert 10 minute. Se opreste focul dupa care se lasa sa stea o noapte. A doua zi se strecoara sucul si se amesteca cu zaharul si se pune la fiert. Dupa ce s-a legat putin se taie lamaia cubulete cu totul cu coaja si se pune in compozitie.

Sucul de papadie va fierbe pana ce consistenta va fii putin mai moale ca mierea de albine(aceasta va ajunge la consistenta mieri de albine dupa racire).

Cand este gata, bineinteles si racita se pune in borcane cu capac si se pastreaza in frigider. Acesta se poate folosi ca dulceata, sirop si bine inteles este o reteta foarte buna pentru stomac, boli de ficat si un bun depurativ al sangelui (se ia de 3 ori pe zi cate o lingurita inainte de masa, cu tot cu lamaie).
Este interzisa celor care au diabet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Miericica de Papadie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

floarecires
•  26.05.2011 14:00:53

Ma indoiesc ca mai are ceva calitati curative ( orice trece de 100 grd Celsius nu mai are calitati curative ) , dar este o reteta ok

d_dana_a
•  23.06.2010 17:18:50

Multumesc...

dumiany
•  23.06.2010 13:38:07

asa da reteta.felicitari

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Miericica de Papadie