Se aleg boabele bune si se spala.
Zaharul cu apa se pun la pe foc iute pana se leaga foarte bine. Se adauga boabele de struguri si se fierb la foc potrivit aproximativ jumatate de ora.
Se trece totul printr-o sita (pentru a separa cojile si samburii). Siropul rezultat se fierbe la foc iute, spumand mereu, iar cand este aproape legat se adauga 2-3 felii de lamaie si cateva picaturi de zeama.
Se incearca daca este suficient legat, picurand cativa stropi de sirop pe o farfurioara care se da imediat la rece. Cand stropii nu mai curg, marmelada este gata.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii