Gogosari Umpluti cu Conopida

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • gogosari de marime mijlocie
  • conopida
  • sare
  • otet
  • zahar
  • foi de dafin
  • hrean
  • boabe de piper
  • boabe de mustar

Mod de preparare

Se curata gogosarii de cotoare, conopida se desface buchetele, se umple gogosarii cu conopida, se aseaja in borcan cu hrean, se fiebe solutia formata din; la 1 l apa se adauga 4 linguri de otet 1 lingura de sare, 2 linguri de zahar, boabe de piper, boabe de mustar, foi de dafin, iar cand clocoteste se adauga in borcane, cand se raceste se adauga conservant si se sigileaza.
Aceasta muratura este vedeta camarii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)