Gogosari in Sos de Mustar

Postat pe: 04-11-2011
(2)

Ingrediente

6 kg gogosari
500 g zahar
500 ml ulei
500 ml otet
600 g mustar simplu
2 linguri rase de sare neiodata
boabe de piper, foi de dafin

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

3h:30min
Se curata si taie gogosarii feliute mai groase. Se pun la fiert uleiul, zaharul sarea, mustarul, otetul. Cand incep sa fiarba se adauga gogosarii si i lasam pe foc cca 10 minute, pana se cuprind de sos toti. Se pun fierbinti in borcane si se invelesc pana se racesc. Se pun la beci pentru iarna.
Alaturi de friptura, cartofi prajiti sau tocana sunt deliciosi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Gogosari in Sos de Mustar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

sabiradu
•  16.10.2015 14:05:37

Cea cu bulion este o alta reteta ,anul acesta am facut cu bulion si deja am papat 4 borcanele . Iar de ghebe sper sa mai vedem pe la piata cu frigul asta o sa fie cam scumpe la vedere .

stefanut
•  20.09.2014 08:22:54

Incercati aceiasi reteta dar adaugati in plus 400g bulion , o crenguta doua de telina (doar frunzele)si 500 g ghebe (eu le aleg pe cele mai mici si le pun intregi dupa ce le dau intr-un clocot )

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gogosari in Sos de Mustar