Gogosari in otet

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l otet
  • 200 g zahar
  • 100 g sare
  • 250 ml ulei
  • 20 g piper boabe
  • 20 g foi de dafin
  • 2 l apa

Mod de preparare

Se prepara solutia, odata cu condimentele se adauga si uleiul. Gogosarii se spala bine cu apa calda, se limpezesc cu apa rece si se pun intregi sau taiati felii (curatati de cotor), intr-un borcan de sticla, in care se mai adauga radacini de hrean, foi de visin, fire de marar uscat. Peste gogosari se toarna solutia pregatita. Dupa racire se leaga borcanul si se pastreaza in locuri racoroase.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc