Frunze de Telina, Conservate Pentru Iarna

Complexitate
redusa
Frunze de Telina, Conservate Pentru Iarna

Ingrediente

    Mod de preparare

    Spalati foarte bine frunzele de telina, in mai multe ape si puneti-le la scurs. Desprindeti frunzele de tije si lasati la zvantat, rasfirate pe un servet. Tocati-le marunt.

    Portionati-le in pungi pentru congelator, aplatizati-le si eliminati din ele cat mai mult aer posibil. Folositi aparatul de vidat si sigilat pungi, daca il aveti. Etichetati-le si puneti-le in congelator, unde se pot pastra pana la 12 luni. Isi vor pastra bine culoarea si aroma.

    Se folosesc direct scoase din congelator, fara sa fie necesara o dezghetare.


    Aplatizarea si eliminarea cat mai multa a aerului din pungi, va determina o buna organizare a sertarelor congelatorului, castigarea de spatiu si usurinta cu care se suprapun pungile.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

    Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

    Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
    Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

    Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

    Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
    Tocana taraneasca

    Tocana taraneasca

    Tocana taraneasca
    Cele mai apreciate rețete
    Beigli cu Nuca
    1
    Dulciuri

    Beigli cu Nuca

    Beigli cu Nuca
    Prajitura Tosca
    2
    Dulciuri

    Prajitura Tosca

    Prajitura Tosca
    Prajitura cu foi si gem de prune
    3
    Dulciuri

    Prajitura cu foi si gem de prune

    Prajitura cu foi si gem de prune
    Ciorba de loboda acrita cu bors
    4
    Borsuri, supe, ciorbe

    Ciorba de loboda acrita cu bors

    Ciorba de loboda acrita cu bors
    Piept de pui cu sos gorgonzola
    5
    Mancaruri cu carne

    Piept de pui cu sos gorgonzola

    Piept de pui cu sos gorgonzola
    Parteneri
    Desert pasca cu branza si glazura de ciocolata
    Bucataras.RO

    Desert pasca cu branza si glazura de ciocolata

    Pasca delicioasa fara aluat cu glazura si decoratiuni de ciocolata, va invit la un minunat desert pascal! Bunatati de Paste

    Desert pasca cu branza si glazura de ciocolata
    Cozonac oparit
    Culinar.RO

    Cozonac oparit

    Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

    Cozonac oparit
    Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
    Gustos.RO

    Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

    Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

    Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
    Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
    Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
    Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
    Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
    De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
    Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!