Dulceata de Rubarba, Capsuni, Zmeura si Vanilie

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

500g rubarba
500g capsuni
125g zmeura
5-6 pliculete de vanilie
1kg zahar de dulceata 1 : 1

Mod de preparare

Rubarba se spala si se curata, se taie felii de 1 cm, capsunile se spala si se taie in doua sau 4, dupa marime, zmeura se pune intreaga, se acopera cu zaharul si se pune si vanilia, se lasa la foc potrivit pina se dizolva zaharul. Se mesteca incet sa nu se zdrobeasca fructele. Se da focul mai mare pina incepe sa fiarba un pic, se mai lasa 10 minute, se face testul daca s-a legat.

Se toarna fierbinte in borcanele mici, se pune capacul si se lasa cu capacul in jos 5 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Dulceata de Rubarba, Capsuni, Zmeura si Vanilie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Dulceata de Rubarba, Capsuni, Zmeura si Vanilie