Rubarba se spala si se curata, se taie felii de 1 cm, capsunile se spala si se taie in doua sau 4, dupa marime, zmeura se pune intreaga, se acopera cu zaharul si se pune si vanilia, se lasa la foc potrivit pina se dizolva zaharul. Se mesteca incet sa nu se zdrobeasca fructele. Se da focul mai mare pina incepe sa fiarba un pic, se mai lasa 10 minute, se face testul daca s-a legat.
Se toarna fierbinte in borcanele mici, se pune capacul si se lasa cu capacul in jos 5 minute.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn chin...sa fac aceste fursecuri...un chin. De fiecare data mi-am dorit sa fac fursecuri spritate, insa orice reteta am...
Fursecuri cu ciocolata, spritateDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii