Dulceata de Rubarba, Capsuni, Zmeura si Vanilie

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g rubarba
  • 500g capsuni
  • 125g zmeura
  • 5-6 pliculete de vanilie
  • 1kg zahar de dulceata 1 : 1

Mod de preparare

Rubarba se spala si se curata, se taie felii de 1 cm, capsunile se spala si se taie in doua sau 4, dupa marime, zmeura se pune intreaga, se acopera cu zaharul si se pune si vanilia, se lasa la foc potrivit pina se dizolva zaharul. Se mesteca incet sa nu se zdrobeasca fructele. Se da focul mai mare pina incepe sa fiarba un pic, se mai lasa 10 minute, se face testul daca s-a legat.

Se toarna fierbinte in borcanele mici, se pune capacul si se lasa cu capacul in jos 5 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate