Dulceata de Agrise Rosii

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

Eu am folosit doar 400 g de agrise ca atat am avut si am pus 300 g zahar
De exemplu la 1 kg de agrise se pun 800-900 g zahar

Mod de preparare

Se lasa agrisele cateva ore presarate cu zahar. Apoi se pun pe foc cca 30 minute daca avem mai multe agrise, practic pana cand se ingroasa putin zeama.

Se pune fierbinte in borcan, sse pune capacul si se tin cu gura in jos pana la racire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Dulceata de Agrise Rosii" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  10.06.2009 19:10:37

Grozava dulceata de strugurei rosii ai facut !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Dulceata de Agrise Rosii