Cum Curatam Capsunele de Codita

Complexitate
redusa
Cum Curatam Capsunele de Codita

Ingrediente

  • capsuni
  • un pai (de plastic, mai tare)

Mod de preparare

Se spala bine capsunile in apa rece, se aseaza intr-un vas. Se ia un pai de plastic, din cel care se foloseste la sucuri, limonade etc.

Cu mana stanga se ia capsuna si se tine cu frunza spre palma, iar cu mana dreapta infigem in varful capsunii paiul. Avem grija sa ghidam paiul in interiorul capsunii cat mai drept, in asa fel incat sa il putem scoate pe partea opusa penetrarii. Apasarea va fi usoara. Cand va iesi, paiul va scoate si o mica parte din pulpa impreuna cu frunzele.

Procedam la fel cu toate capsunile.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)