Conservarea Cojii de Lamaie cu Zahar

Complexitate
redusa
Conservarea Cojii de Lamaie cu Zahar

Ingrediente

  • coaja rasa lamaie
  • zahar

Mod de preparare

Lamaia se spala bine dupa care se da pe razatoarea fina (marunta) in asa fel incat pielita alba sa nu o razuim. La fiecare lingurita de coaja rasa vom adauga cate 2 lingurite de zahar. Vom freca zaharul cu coaja de lamaie rasa pana incepe sa se umezeasca compozitia.
Aceasta se va pune in borcanas inchis cu capac si se pune la pastrare la rece. In acest fel vom avea tot timpul la indemana coaja de lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Cele mai apreciate rețete
Salata Simpla de Salata Verde
3
Salate

Salata Simpla de Salata Verde

Salata Simpla de Salata Verde
Bomboane Raffaello
5
Dulciuri

Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello
Parteneri
Biscuiti cu lamaie pentru Craciun
Bucataras.RO

Biscuiti cu lamaie pentru Craciun

Acesti biscuitii sunt fragezi, cu aroma de lamaie si le sta bine printre ramurelele de brad. As fi putut sa ii tai pe toti cu...

Biscuiti cu lamaie pentru Craciun
Prajitura cu cocos si visine
Culinar.RO

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura