Conopida Murata

Complexitate
redusa
Conopida Murata

Ingrediente

  • Pentru 1 borcan de 3 l :
  • - 2 conopide mari si indesate
  • - sare grunjoasa
  • - hrean
  • - 2 tije cu frunze de telina
  • - 1 lingurita cu varf de boabe de piper
  • - 2-3 buc foi de dafin
  • - 1 lingurita cu varf de seminte de mustar
  • Solutia:
  • - 1 l apa
  • - 100 ml otet alimentar de 9 grade
  • - 1 lingura sare grunjoasa

Mod de preparare

Spalati si puneti la scurs conopida.

Desfaceti-o in buchetele mai mari si tineti-o 1 ora in apa usor sarata. Claditi-o in borcane, peste frunzele de telina, foile de dafin, semintele de mustar si boabele de piper, intercalate cu hrean taiat bastonase.

Separat fierbeti apa cu sare si otet si turnati-o fierbinte peste conopida. Capsati, dati la dunst uscat pana se raceste, apoi depozitati-o la rece.

Conopida este murata peste 2 luni si se poate consuma ca muratura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)