Se spala bine borcanele, se aseaza castravetii spalati impreuna cu hreanul si boabele de mustar, piper etc. Apoi se toarna peste ei apa (pregatita cu otet zahar si sare) rece, se inchid borcanele si se dau la dustulit cam 15- 20 min (pana castravetii isi schimba putin culoarea, devin un pic galbui). Apoi se acopera borcanele cu paturi si se tin asa pana se racesc 8-9 ore.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii