Se spala bine borcanele, se aseaza castravetii spalati impreuna cu hreanul si boabele de mustar, piper etc. Apoi se toarna peste ei apa (pregatita cu otet zahar si sare) rece, se inchid borcanele si se dau la dustulit cam 15- 20 min (pana castravetii isi schimba putin culoarea, devin un pic galbui). Apoi se acopera borcanele cu paturi si se tin asa pana se racesc 8-9 ore.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDesi imi promisesem sa nu fac nimic dulce pana pe 24 nu m-am putut abtine. Am facut totusi un dulce mai putin dulce decat de...
Desert prajitura cu faina de cocos si zahar brunIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii