Castraveti in Otet II

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

2 l otet
400 g zahar
150 g sare
25 g piper boabe
25 g foi de dafin
15 g coriandru
3 l apa

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Se fierbe apa si cind a dat in fiert, se adauga zaharul, sarea si condimenteie; se amesteca pina se dizolva zaharul si sarea. Se ia vasul de pe foc si se adauga otetul.

Castravetii se tin 24 ore intr-o solutie concentrata de sare (atit cit sa tina oul la suprafata), dupa care se spala cu apa rece si se asaza intr-un borcan de sticla sau putina, intercalind intre rinduri patrunjel verde, marar uscat, tarhon, radacini de hrean, frunza de visin, catei de usturoi.

Peste castraveti se toarna (se umple borcanul) solutia pregatita, fierbinte. Dupa ce s-a racit, pentru a nu prinde mucegai, se toarna un strat subtire de ulei la suprafata. Se leaga borcanul si se pastreaza la loc uscat, racoros.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Castraveti in Otet II" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alinman
•  02.10.2011 12:53:15

se pun si castravetii sau nu .....:) si cate kg

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Castraveti in Otet II