Carne de Pui in Untura

Postat pe: 06-03-2013
(0)

Ingrediente

carne de pui (piept si pulpe)
untura de porc
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Carnea de pui, in cazul nostru, pulpele si pieptul se transeaza in doua pentru a obtine portii mai mici.
Punem untura in tuci din belsug si dam foc la ceaun. Cand untura sa incins punem bucatile de pui si le rumenim pe trei sferturi din normal dupa care le dam deoparte sa se raceasca.

Pregatim borcane la indemana pe care le umplem cu bucatile prajite. Cand untura se raceste o turnam peste bucati pana se umple borcanul. Se infileteaza capacul si se depoziteaza in conditii adecvate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Carne de Pui in Untura" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
pui

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carne de Pui in Untura