Se curata si se spala ardeii. Se dau prin masina de tocat sau la robot apoi ii punem la fiert intr-un vas. Lasam sa fiarba pana scade la jumatate, adauga sare dupa gust in timpul fierberii.
La sfarsitul fierberii punem conservant (eu am pus un pliculet) si amestecam bine pentru ca acesta sa se dizolve.
Punem bulionul fierbinte in borcanele spalate si uscate in prealabil, infiletam capacele si le lasam cu gura in jos pana la racire.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii