Ingrediente

1 cana zahar
1 cana otet
2 cani de ardei iute taiat feliute

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se arde zaharul, se stinge cu otetul, se lasa sa se dizolve bine, se adauga ardeiul taiat, se fierbe cateva minute pana isi schimba culoarea, dupa care se pun in borcane si se sigileaza.
la ciorbe, aperirive etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ardei Iute" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

burdulea56
•  22.09.2009 17:19:55

Cred ca sunt foarte buni, e o reteta interesanta cu zahar ars. Eu pun ardei iute sumplu, intrg sau taiat rondele, sa intre cat mai mult in borcanel si doar cu otet.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ardei Iute