Ardei Iute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana zahar
  • 1 cana otet
  • 2 cani de ardei iute taiat feliute

Mod de preparare

Se arde zaharul, se stinge cu otetul, se lasa sa se dizolve bine, se adauga ardeiul taiat, se fierbe cateva minute pana isi schimba culoarea, dupa care se pun in borcane si se sigileaza.
la ciorbe, aperirive etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)