Ingrediente
● ardei gras |
● diferite culori |
Mod de preparare
Spalati bine si scurgeti ardeii. Curatati-i de cotor si seminte. Feliati-i sau taiati-i bucatele.
Portionati-i in pungi de naylon, avand grija sa puneti din toate culorile.
Etichetati si dati la congelator unde se pot pastra pana la 12 luni.
Folositi iarna la pregatirea diferitelor mancaruri, sosuri etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ardei Gras, Conservat Pentru Iarna" nu uita sa ii faci un review.
Portionati-i in pungi de naylon, avand grija sa puneti din toate culorile.
Etichetati si dati la congelator unde se pot pastra pana la 12 luni.
Folositi iarna la pregatirea diferitelor mancaruri, sosuri etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ardei Gras, Conservat Pentru Iarna" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
Aparat de vidat alimente FFS005X-01, vidare uscata/umeda, functie pulse
- 150 lei
1049.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 03.10.2010 15:17:00
usor