Ardei Bulgaresti

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

5 kg ardei piscatori
1 l otet
6 cani apa (200ml - 300ml)
2 linguri de sare
foi de dafin
200g boabe de mustar alb si boabe de piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se fierbe apa cu sare si se arunca peste ardei. Se lasa sa se raceasca apa (se lasa de pe o zi pe alta).
a doua zi se va fierbe la un loc: 1 litru de otet cu 6 cani de apa (300 ml.), 250 gr. de zahar, 2 linguri mari de sare si tot piperul. La un borcan de 800 g se pun: 2 linguri mari de boabe de mustar alb, 4 foi de dafin si ardei piscatori.

Ardeii piscatori se vor pune in borcan, dar atentie sa nu se puna pina ce dau afara din borcan, deoarece trebuie sa se toarne in borcan compozitia de mai sus pina se va umple borcanul. Dupa aceea se astupa borcanul cu celofan si se leaga.
La fel se va proceda cu toate borcanele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ardei Bulgaresti" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

adina123
•  11.08.2010 11:55:36

interesant si bun iarna sunt super bine veniti

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ardei Bulgaresti