Ingrediente
● 25-30 gogosari mari (taiati in 4) |
● 1,5 kg bulion |
● 200 ml ulei |
● 100 ml otet alimentar |
● 4-5 linguri zahar |
● sare dupa gust |
● 3-4 foi de dafin |
● 8-10 boabe piper |
● 1-2 lingurita salicilat |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h:50min
Toate se pun la fiert si din momentul in care incep sa fiarba se lasa la fiert 30 min. Se pune cald in borcane (calde) se inchid bine si se dau la pat cald pana a doua zi.
Garnitura pentru cartofi, orez, paste Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Aperitiv de Gogosari" nu uita sa ii faci un review.
Garnitura pentru cartofi, orez, paste Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Aperitiv de Gogosari" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
Aparat de vidat alimente FFS005X-01, vidare uscata/umeda, functie pulse
- 150 lei
1049.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 02.05.2010 21:40:00
sa puneti si putin suflet