Rosiile le dam prin masina de macinat rosii. Gogosarii se curata de samburi si se dau prin masina de tocat carne (eu ii macin in robotul de bucatarie). Verdeturile se macina si ele.
Intr-un vas se amesteca toate ingredientele se pune sarea si salicilul peste, se amesteca si se pune in borcane. Se capseaza borcanele si se pun la pastrat in camara.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii