Amestec Pentru Ciorbe

Complexitate
redusa
Amestec Pentru Ciorbe

Ingrediente

  • 2 kg rosii
  • 2 kg gogosari
  • 4 legaturi patrunjel verde
  • 3 legaturi leustean
  • 1 legatura telina (frunze)
  • 4 maini bune de sare grunjoasa (mare)
  • 1 lingurita salicil sau praf conservant

Mod de preparare

Rosiile le dam prin masina de macinat rosii. Gogosarii se curata de samburi si se dau prin masina de tocat carne (eu ii macin in robotul de bucatarie). Verdeturile se macina si ele.

Intr-un vas se amesteca toate ingredientele se pune sarea si salicilul peste, se amesteca si se pune in borcane. Se capseaza borcanele si se pun la pastrat in camara.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc