Spalati bine zarzavaturile, verdeata si lasati la scurs.
Tocati grosier frunzele de patrunjel, leustean si marunt pe cele de telina.
Indepartati pielita rosiilor si taiati-le cubulete.
Separat, curati gogosarii / ardeii de cotor, seminte si taiati-i bucatele sau fideluta. Caliti-i apoi 10 min, in ulei incins, la foc potrivit, amestecand continuu.
Adaugati rosiile si caliti in continuare 25- 30 min, la foc mic.
Puneti verdeata, pikant fix-ul, omogenizati si lasati pe foc inca 8- 10 min sau pana cand sosul are aspectul unui bulion mai gros. Spre sfarsit, condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Turnati fierbinte in borcanele sterilizate si incalzite.
Capsati si dati la dunst uscat (intre paturi) pana se racesc complet.
Stergeti borcanele, etichetati si dati la camara.
Adaugati la ciorbe pentru savoare, gust si culoare.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii