Morcovii se fierb,vinetele si ardeii capia se coc si se curata,ceapa se taie julien si se caleste in ulei,cand toate s-au racit se dau prin masina de tocat se adauga sucul de rosii,uleiul si sarea si se pun la fiert la foc mic amestecandu-se din cand in cand pana cand uleiul iese la suprafata.
Zacusca se pune in borcane inchise ermetic si se pune la bain-marin.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaEu nu sunt foarte mare fan checuri,mie imi plac prajiturile cu crema multa dar asta mi-a placut intr-un mod deosebit!Este...
Chec pufos cu nucaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii