Zacusca de Hribe

Complexitate
redusa
Zacusca de Hribe

Ingrediente

  • 6 kg hribe (ciuperci de padure)
  • 1 kg morcovi
  • 1 kg ceapa alba
  • 3 kg ardei kapia
  • 2 kg gogosar
  • 1 litru jumatate de ulei
  • sare mare neiodata
  • piper boabe
  • 1 l bulion

Mod de preparare

Ciupercile se spala si se fierb. Ardeii kapia si gogosarii se coc pe plita si se curata de pielite. Ceapa si morcovul se curata si se fierbe. Toate se dau prin masina de tocat carne.

Intr-o cratita se pune 1 litru de ulei, se adauga ceapa data prin masina de tocat carne, morcovul, ardeii si gogosarii si hribele date si ele prin masina de tocat. Se amesteca si se lasa la fiert cand sunt aproape fierte adaugam si restul de ulei si bulionul si mai lasam sa fiarba inca 10 minute.

Se adauga sarea si boabele de piper. Cand este gata se pune in borcane curate, se capseaza si se dustuleste in aburi circa 40 de minute. Se lasa sa se raceasca in apa si apoi se scoate, se sterg borcanele si se eticheteaza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc