Zacusca de Hribe

Complexitate
redusa
Zacusca de Hribe

Ingrediente

  • 6 kg hribe (ciuperci de padure)
  • 1 kg morcovi
  • 1 kg ceapa alba
  • 3 kg ardei kapia
  • 2 kg gogosar
  • 1 litru jumatate de ulei
  • sare mare neiodata
  • piper boabe
  • 1 l bulion

Mod de preparare

Ciupercile se spala si se fierb. Ardeii kapia si gogosarii se coc pe plita si se curata de pielite. Ceapa si morcovul se curata si se fierbe. Toate se dau prin masina de tocat carne.

Intr-o cratita se pune 1 litru de ulei, se adauga ceapa data prin masina de tocat carne, morcovul, ardeii si gogosarii si hribele date si ele prin masina de tocat. Se amesteca si se lasa la fiert cand sunt aproape fierte adaugam si restul de ulei si bulionul si mai lasam sa fiarba inca 10 minute.

Se adauga sarea si boabele de piper. Cand este gata se pune in borcane curate, se capseaza si se dustuleste in aburi circa 40 de minute. Se lasa sa se raceasca in apa si apoi se scoate, se sterg borcanele si se eticheteaza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa