Coacem ardei, gogosari, capia si vinetele. Le curatim de coaja si ii dam prin masina de tocat. Curatim ceapa si morcovul deasemenea ii dam prin masina si ii punem cu 1 litru de ulei si 1litru de apa la foc.
Cand ceapa si morcovul sau inmuiat adaugam vanata, si dupa aproximativ 15 min adaugam si ardei.
Amestecam incontinuu ca sa nu se prinda. Adaugam sucul de la cele 3 kg de rosii, ulei daca mai e nevoie, sarea, oregano si cayena dupa gust. cand deja incepe sa uleiul sa se ridice . . . incepem sa punem zacusca la borcane . . .
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateChirostele sunt o delicatesa culinara care se regaseste in bucatariile multor culturi din intreaga lume, fie sub forma de...
Chiroste-aperitiv si desertTortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritorE foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii