Visine Congelate

Complexitate
redusa
Visine Congelate

Ingrediente

    Mod de preparare

    Spalati bine visinele fara codite, sanatoase si coapte, sub jet de apa rece.
    Indepartati samburii si lasati la scurs.
    Asezati-le pe cat posibil intr-un singur strat, pe tavite si dati la congelator, sa inghete, de la cateva ore pana la 24 ore.

    Puneti in caserole cu capac, inscriptionati si depozitati in congelator pana la intrebuintare.
    Se pot pastra intre 6- 12 luni.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Pasca traditionala cu branza si stafide

    Pasca traditionala cu branza si stafide

    Pasca traditionala cu branza si stafide
    Friptura De Miel

    Friptura De Miel

    Friptura De Miel
    Drob de Miel

    Drob de Miel

    Drob de Miel
    Cele mai apreciate rețete
    Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)
    1
    Dulciuri

    Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)

    Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)
    Prajitura cu miere si multa frisca
    2
    Dulciuri

    Prajitura cu miere si multa frisca

    Prajitura cu miere si multa frisca
    Tartiflette- specialitate Savoyarda
    5
    Mancaruri cu carne

    Tartiflette- specialitate Savoyarda

    Tartiflette- specialitate Savoyarda
    Parteneri
    Salata de pui cu paste si porumb
    Bucataras.RO

    Salata de pui cu paste si porumb

    Satioasa, racoroasa si gustoasa, atat pot sa spun de aceasta salata.

    Salata de pui cu paste si porumb
    Cozonac pufos cu aluat oparit
    Culinar.RO

    Cozonac pufos cu aluat oparit

    Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

    Cozonac pufos cu aluat oparit
    Pasca traditionala
    Gustos.RO

    Pasca traditionala

    Pasca traditionala