Spalati bine visinele fara codite, sanatoase si coapte, sub jet de apa rece.
Indepartati samburii si lasati la scurs.
Asezati-le pe cat posibil intr-un singur strat, pe tavite si dati la congelator, sa inghete, de la cateva ore pana la 24 ore.
Puneti in caserole cu capac, inscriptionati si depozitati in congelator pana la intrebuintare.
Se pot pastra intre 6- 12 luni.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorUn aperitiv gustos si aspectuos, cu siguranta musafirii ar fi impresionati!
Rulada de somon cu crema de branza si avocadoReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii