Cum se face sucul de roșii - Reteta bunicii, foarte simpla si extrem de buna.
Se pune apa la fiert intr-o oala cu gura larga, se pun rosiile cu cotorul in jos si cand plesneste pielita pe ele, este semn ca sunt gata. Se scot cu o paleta si se pun pe chiuveta sa se racoreasca, apoi se curata de pielite si cotoare si se pun intr-un vas de plastic.
Cu un mixer de mana se mixeaza timp de cateva minute, apoi se pune sucul la fiert cu sare si zahar. Se fierbe pana cand scade suficient de mult incat sa stea peste iarna. Se pune in sticle si se pun sticlele sub paturi sa stea pana se racesc. Se dau la beci sau camara si se consuma iarna.
Sa aveti pofta, dragilor!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii