Cum se face sucul de roșii - Reteta bunicii, foarte simpla si extrem de buna.
Se pune apa la fiert intr-o oala cu gura larga, se pun rosiile cu cotorul in jos si cand plesneste pielita pe ele, este semn ca sunt gata. Se scot cu o paleta si se pun pe chiuveta sa se racoreasca, apoi se curata de pielite si cotoare si se pun intr-un vas de plastic.
Cu un mixer de mana se mixeaza timp de cateva minute, apoi se pune sucul la fiert cu sare si zahar. Se fierbe pana cand scade suficient de mult incat sa stea peste iarna. Se pune in sticle si se pun sticlele sub paturi sa stea pana se racesc. Se dau la beci sau camara si se consuma iarna.
Sa aveti pofta, dragilor!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii