Un kg si jumatate de visine se pune la fiert cu un sfert de litru de apa. Cand visinile au inceput sa crape se pun intr-un tifon sa se scurga de zeama. Dupa ce s-au scurs bine se lasa zeama sa se limpezeasca. Se pune din nou la fiert in oala cantitati egale de zeama si zahar si lingura de zeama de lamaie. După ce s-a topit zaharul, se fierbe la foc iute sa se lege, spumuind de câte ori este necesar. Se toarnă cald în sticle.
Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectFursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o...
Fursecuri cu migdale - un desert simplu si deliciosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii