Se iau piepturile de pui se feliaza, se portioneaza si se bat cu batatorul de snitele. Se sareaza apoi feliile gata batute, se dau prin faina, ou si la urma pesmet. Se pun pe hartie cerata, separat fiecare, se aseaza in pungi de plastic una peste alta si se dau la congelator.
Se pune in fiecare punga doar atatea cate vreti sa prajiti o data. Cand se scot de la congelator, nu se dezgheata, se pun direct in ulei si se prajesc. Uneori cand am mai mult timp la dispozitie le mai las la dezghetat cam jumate de ora, dar nu mai mult.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza In mai putin de jumatate de ora ai pus pe masa o ciorbita de post si gustoasa si aratoasa . Eum-am folosit de legumele...
Ciorba cu verzisoare de BruxellesAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii