Coacem legumele (pe tabla), mai putin usturoiul. Curatam dovleceii si ii punem intr-o strecuratoare sa se scurga. Ardeilor le indepartam cotoarele si semintele si ii taiem cubulete mici. La fel si prazul. Blenduim dovleceii si prazul, cu ulei si sare, adaugam usturoiul felii sau zdrobit si mai blenduim un pic. Adaugam cubuletele de ardei copt si amestecam cu o lingura. Umplem borcanele, turnam deasupra putin ulei si eventual un varf de cutit de aspirina pisata, infiletam capacele si sterilizam cca 20-30 minute, din momentul in care incepe apa sa clocoteasca si lasam sa se raceasca usor sub paturi. Cand desfacem cate un borcan putem adauga avocado si seminte de chia.
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii