Salata de Iarna

Complexitate
redusa
Salata de Iarna

Ingrediente

  • 1 kg gogonele verzi spalate si taiate felii (eu am pus parguite)
  • 500 g gogosari taiati feliute subtiri
  • 500 g morcov rondele fine
  • 250 g ceapa taiata solzisori
  • 250 ml otet
  • 1l apa
  • 1 1/2 linguri sare fara iod
  • 5 linguri zahar
  • 2 linguri de miere
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • 200 g mustar
  • 200 ml ulei

Mod de preparare

Otetul, apa, sarea, zaharul, mierea, boabele de mustar si piperul se fierb. Cand au dat un clocot se pun toate zarzavaturile, se stinge focul, se acopera si se tin la marinat 2 ore, dupa care se scurg si se amesteca cu maioneza facuta din mustar si ulei. Se pun in borcane si se da la loc racoros. Serviti alaturi de fripturi, cartofi prajiti, pilaf.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate