Otetul, apa, sarea, zaharul, mierea, boabele de mustar si piperul se fierb. Cand au dat un clocot se pun toate zarzavaturile, se stinge focul, se acopera si se tin la marinat 2 ore, dupa care se scurg si se amesteca cu maioneza facuta din mustar si ulei. Se pun in borcane si se da la loc racoros. Serviti alaturi de fripturi, cartofi prajiti, pilaf.
Pofta buna!
Multumesc Andra pentru reteta : https://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-mere-svaba-70504.html. Am ajustat reteta...
Desert prajitura svaba cu mere si coacazeAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii