Rosii cu ardei pentru ciorbe

Portii
12
Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Rosii cu ardei pentru ciorbe

Ingrediente

  • 5 kg de rosii
  • 1 kg de ardei gras
  • 1 radacina de hrean
  • 3 legaturi de patrunjel
  • 1/2 kg de zahar
  • 1/4 kg sare grunjoasa
  • conservant
  • ulei

Mod de preparare

Rosiile se taie in patru sau in opt in functie de marime. Ardeiul se curata si se taie fasii. Radacina de hrean se da pe razatoare, patrunjelul se taie marunt. Se pun toate ingredientele intr-un vas si se amesteca cu zaharul si sarea si se lasa asa o ora. Se amesteca cu conservantul si apoi se asaza amestecul in borcane, se pune un strat de ulei sa formeze o pelicula si se inchid si se dau la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc