Pesto de patrunjel

Postat pe: 06-11-2018
(0)

Ingrediente

Cateva maini bune patrunjel verde, bine spalat si scurs
oregano verde
3 linguri de otet din vin
sare
ulei calitativ de masline
optional usturoi

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

15min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Patrunjelul se taie mai marunt si impreuna cu oregano taiat marunt, sare si uleiul de masline se dau la blender pana se obtine o pasta. Se adauga si otetul de vin sau otet de fructe, se depoziteaza in borcanele micute si se pastreaza la rece. Se foloseste la aromatizarea mancarurilor si de aceea am ales sa prepar pesto fara usturoi, pentru a-l folosi la aromatizarea mancarurilor care nu necesita acest condiment.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pesto de patrunjel" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Se serveste ca sos iarna la preparatele din carne sau adaugat in diferite sosuri!!

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pesto de patrunjel