Curatam pastaile si taiem bucatele ardeii iuti. In borcane curate punem un strat de ardei iute iar apoi aranjam rand pe rand pastaile alternand culorile. Incercam pe cat posibil sa alegem pastai de aceeasi lungime. La final adaugam din nou un strat de ardei iuti.
Pregatim saramura: punem la fiert apa si otet (1/2 este proportia) si sare. Punem pe foc si amestecam pana se topeste sarea. Adaugam aceasta saramura peste pastai, iar apoi punem punem borcanelor capace. Pastram in camara. Pastaile vor deveni iuti si sunt inlocuiesc cu succes ardeii iuti. Iutelea va depinde de cantitatea de ardei iuti si de iutimea acestora. Pofta buna
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii