Pasta de ardei la borcan

Complexitate
redusa
Pasta de ardei la borcan

Ingrediente

  • Pt 1 portie :
  • 5 kg gogosari(sau ardei kapia)
  • 3 kg rosii
  • sare dupa gust
  • 1 lingura salicil

Mod de preparare

Se spala gogosarii si rosiile. Gogosarii se macina . Rosiile se storc cu masina de rosii.

Gogosarii macinati impreuna cu rosiile stoarse se pun la fiert si se adauga sare dupa gust.

Se lasa sa fiarba pana scade cantitatea la jumate si pasta se ingroase. Se adauga salicilul sau praf conservant si se stinge focul.

Se pun in borcane si se lasa pana a 2-a zi in paturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
2
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Prajitura Fanta
3
Romania

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Prajitura Tosca
4
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu ciocolata si cocos
5
Dulciuri

Prajitura cu ciocolata si cocos

Prajitura cu ciocolata si cocos