Ardeii se coc, se curata foarte bine sa nu ramana nici o samanta. Punem ardeii in blender si ii blenduim pana obtinem o pasta fina. Aceasta pasta o punem apoi intr-o cratita, adaugam sare si piper dupa gust. Fierbem compozitia pentru 10 minute, dupa care adaugam conservantul si punem in borcane.
Pentru a fi mai sigura de pastrarea pastei am pui apoi la dunst borcanele pentru 30 min.
Dupa ce s-au racit, putem aseza borcanele in camara.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii