Ardeii se coc, se curata foarte bine sa nu ramana nici o samanta. Punem ardeii in blender si ii blenduim pana obtinem o pasta fina. Aceasta pasta o punem apoi intr-o cratita, adaugam sare si piper dupa gust. Fierbem compozitia pentru 10 minute, dupa care adaugam conservantul si punem in borcane.
Pentru a fi mai sigura de pastrarea pastei am pui apoi la dunst borcanele pentru 30 min.
Dupa ce s-au racit, putem aseza borcanele in camara.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPrima oară în viață am gătit midii! Bya ralu mulțumesc pentru inspirație și susținere.
Midii în sos de vin și portocaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii