Pasta de ardei capia

Portii
12
Timp pregatire
120 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie
Pasta de ardei capia

Ingrediente

  • 5 kg ardei capia rosu
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita conservant

Mod de preparare

Ardeii se coc, se curata foarte bine sa nu ramana nici o samanta. Punem ardeii in blender si ii blenduim pana obtinem o pasta fina. Aceasta pasta o punem apoi intr-o cratita, adaugam sare si piper dupa gust. Fierbem compozitia pentru 10 minute, dupa care adaugam conservantul si punem in borcane.
Pentru a fi mai sigura de pastrarea pastei am pui apoi la dunst borcanele pentru 30 min.
Dupa ce s-au racit, putem aseza borcanele in camara.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni
Cele mai apreciate rețete
Tavalita cu Nuca
1
Dulciuri

Tavalita cu Nuca

Tavalita cu Nuca
Furnici in copac
2
Paste

Furnici in copac

Furnici in copac
Supa de rosii cu ciuperci uscate
3
Borsuri, supe, ciorbe

Supa de rosii cu ciuperci uscate

Supa de rosii cu ciuperci uscate
Gofre cu zmeura
4
Dulciuri

Gofre cu zmeura

Gofre cu zmeura
Fusilli tricolori picanti cu surimi
5
Paste

Fusilli tricolori picanti cu surimi

Fusilli tricolori picanti cu surimi
Parteneri
Friptura de porc si cartofi cu unt la cuptor, servite cu sos de usturoi si rosii
Bucataras.RO

Friptura de porc si cartofi cu unt la cuptor, servite cu sos de usturoi si rosii

Pentru ca mi-am propus sa testez toate condimentele noi de la Delikat cu ingrediente 100% naturale, a venit rândul...

Friptura de porc si cartofi cu unt la cuptor, servite cu sos de usturoi si rosii
Socată reţeta bunicii
Culinar.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri