Se curata gogonelele de saminta si apoi se taie cubulete mici. Morcovii, ceapa si telina se taie pe lung apoi se taie rondele. Varza se toaca marunt fara a fi frecata cu sare. Conopida se rupe in bucati mai mici.
Intr-un vas se fierb impreuna otet (1 kg. la 2kg de apa) cu sare, miere de albine (depinde de cit de dulce vreti sa fie compozitia), boabele de piper, mustar, foile de dafin. Intr-un borcan de 800 g. se pun in ordine aleatorie toate legumele, taiate in prealabil si varza tocata.
Dupa ce a fiert compozitia mai inainte amintita se toarna peste legumele din borcan sa le oparim putin. Se lasa fara capac pina a doua zi dimineata dupa care se leaga cu ceolofan si se coboara in pivnita sau la rece pe balcon.
postat initial de: Idora
pe: http://www.desprecopii.com
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii