Gogosarii se taie julien, morcovii si telina se dau pe razatoarea mare, conopida se desface in buchete mici.
Se pun toate zarzavaturile intr-un vas mare, se adauga deasupra sarea, zaharul, otetul si frunzele de telina si se lasa de pe o zi pe alta, amestecand din cand in cand.
A doua zi se pun in borcane boabele de mustar, piper, hreanul si se umplu cu zarzavat si se toarna deasupra zeama rezultata si se inchid bine borcanele.
O reteta nemaipomenit de gustoasa. Sincer nu m-am gandit ca o sa iasa atat de buna . Fiind saturati de garniturile...
Pui cu salvie si lamaie, papardelle si spanacCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii