Gogosarii se taie julien, morcovii si telina se dau pe razatoarea mare, conopida se desface in buchete mici.
Se pun toate zarzavaturile intr-un vas mare, se adauga deasupra sarea, zaharul, otetul si frunzele de telina si se lasa de pe o zi pe alta, amestecand din cand in cand.
A doua zi se pun in borcane boabele de mustar, piper, hreanul si se umplu cu zarzavat si se toarna deasupra zeama rezultata si se inchid bine borcanele.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii