Spalati bine leusteanul fara a indeparta tijele si cotoarele care nu sunt foarte groase sau lemnoase. Lasati rasfirate pe un servet pana se zvanta.
Maruntiti-le pana la consistenta de pasta (cu mixerul, cu robotul de bucatarie, cu masina de tocat carne, etc).
Amestecati cu sare pana ce aceasta este dizolvata, apoi inglobati si uleiul.
Umpleti pungi pentru gheata cu pasta de leustean ajutandu-va de o seringa pentru ornat.
Sigilati punga, inscriptionati si dati la congelator.
Se poate pastra pana la 1 an.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii