Leustean Conservat pentru Iarna

Complexitate
redusa
Leustean Conservat pentru Iarna

Ingrediente

  • -150 g leustean verde
  • -50 g ulei
  • -30 g sare de mare

Mod de preparare

Spalati bine leusteanul fara a indeparta tijele si cotoarele care nu sunt foarte groase sau lemnoase. Lasati rasfirate pe un servet pana se zvanta.
Maruntiti-le pana la consistenta de pasta (cu mixerul, cu robotul de bucatarie, cu masina de tocat carne, etc).

Amestecati cu sare pana ce aceasta este dizolvata, apoi inglobati si uleiul.
Umpleti pungi pentru gheata cu pasta de leustean ajutandu-va de o seringa pentru ornat.
Sigilati punga, inscriptionati si dati la congelator.

Se poate pastra pana la 1 an.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc