Se oparesc rosiile, se decojesc de pielite, de cotoare si se pun intr-un vas de plastic. Se mixeaza cu un mixer de mana, pret de cateva minute, apoi se pun la fiert intr-o oala cu gura cat mai larga.
Gogosarii, ardeii capia, ardeii chili se curata de seminte, se dau prin masina de tocat carne si se pun peste sucul de rosii.
Se adauga sarea, zaharul, condimentele trecute prin masina de cafea si se fierb la foc potrivit pana cand scad macar la 30% din toata cantitatea, dupa care se pun in borcane si se dau la cuptor pentru circa 20 minute. Se lasa sa se raceasca in cuptor, apoi se dau la camara. Sa aveti pofta, dragilor!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii