Se oparesc rosiile, se decojesc de pielite, de cotoare si se pun intr-un vas de plastic. Se mixeaza cu un mixer de mana, pret de cateva minute, apoi se pun la fiert intr-o oala cu gura cat mai larga.
Gogosarii, ardeii capia, ardeii chili se curata de seminte, se dau prin masina de tocat carne si se pun peste sucul de rosii.
Se adauga sarea, zaharul, condimentele trecute prin masina de cafea si se fierb la foc potrivit pana cand scad macar la 30% din toata cantitatea, dupa care se pun in borcane si se dau la cuptor pentru circa 20 minute. Se lasa sa se raceasca in cuptor, apoi se dau la camara. Sa aveti pofta, dragilor!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii