Se oparesc rosiile, se decojesc de pielite, de cotoare si se pun intr-un vas de plastic. Se mixeaza cu un mixer de mana, pret de cateva minute, apoi se pun la fiert intr-o oala cu gura cat mai larga.
Gogosarii, ardeii capia, ardeii chili se curata de seminte, se dau prin masina de tocat carne si se pun peste sucul de rosii.
Se adauga sarea, zaharul, condimentele trecute prin masina de cafea si se fierb la foc potrivit pana cand scad macar la 30% din toata cantitatea, dupa care se pun in borcane si se dau la cuptor pentru circa 20 minute. Se lasa sa se raceasca in cuptor, apoi se dau la camara. Sa aveti pofta, dragilor!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii