Gogosari Umpluti cu Conopida

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • gogosari de marime mijlocie
  • conopida
  • sare
  • otet
  • zahar
  • foi de dafin
  • hrean
  • boabe de piper
  • boabe de mustar

Mod de preparare

Se curata gogosarii de cotoare, conopida se desface buchetele, se umple gogosarii cu conopida, se aseaja in borcan cu hrean, se fiebe solutia formata din; la 1 l apa se adauga 4 linguri de otet 1 lingura de sare, 2 linguri de zahar, boabe de piper, boabe de mustar, foi de dafin, iar cand clocoteste se adauga in borcane, cand se raceste se adauga conservant si se sigileaza.
Aceasta muratura este vedeta camarii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate