Se curata gogosarii de cotoare, conopida se desface buchetele, se umple gogosarii cu conopida, se aseaja in borcan cu hrean, se fiebe solutia formata din; la 1 l apa se adauga 4 linguri de otet 1 lingura de sare, 2 linguri de zahar, boabe de piper, boabe de mustar, foi de dafin, iar cand clocoteste se adauga in borcane, cand se raceste se adauga conservant si se sigileaza.
Aceasta muratura este vedeta camarii.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii