Speli, cureti si tai gogosari bucati. Ii pui intr-o cratita impreuna cu toate celelalte ingrediente.
Amesteci si lasi 1-2 ore cat sa lase gogosarii suc. Pui apoi vasul cu gogosari sa dea intr-un clocot (amesteci cat sta vasul pe foc) apoi ii scoti cu o paleta si ii lasi la racit.
Asezi gogosari in borcane pui deasupra 2 bete de hrean in forma de x, torni in fiecare borcan zeama in care au fiert gogosarii, capsezi borcanele si le depozitezi in camara.
La servire peste gogosari in salatiera poti adauga 3-4 cuburi de gheata pentru a-i mentine reci si a arata bine.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii