Radacina de ghimbir se freaca bine cu peria sub jet de apa.
Se opareste in apa fierbinte, timp de un minute apoi se scurge de apa in exces.
Se combina vinul rosu cu vinul dulce si zaharul si se dizolva amestecandu-l incet, pe foc mic 5-7 minute. Se raceste.
Se adauga otetul la amestecul lichid racit, apoi se toarna totul peste ghimbirul oparit intr-un borcan.
Se poate tine in frigider(recomandat) sau intr-un loc rece si se poate servii dupa 3-4 zile ca garnitura la mancaruri chinezesti, ingredient la salate, mancaruri etc.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii