Spalam si scoatem samburii de la caise. Curatam pepenele si-l taiam in cuburi, taiam caisele in patru. Asezam totul intr-o oala pentru dulceata, adaugam zaharul, lamaia si condimentele. Lasam la foc mic, amestecand din cand in cand. Cand gemul este scazut cu o lingurita punem o mica cantitate pe o farfuriuta rece, deobicei se vede imediat daca este legat.
Asezam in borcanele, inchidem cu capac si intoarcem borcanelele lasand asa pana cand se racoresc. Asezam la loc racoros.
Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNu foarte multa lume agreeaza rinichii in mancare datorita mirosului lor specific, insa daca sunt bine pregatiti mirosul va...
Tochitura dunareanaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii