Spalam si scoatem samburii de la caise. Curatam pepenele si-l taiam in cuburi, taiam caisele in patru. Asezam totul intr-o oala pentru dulceata, adaugam zaharul, lamaia si condimentele. Lasam la foc mic, amestecand din cand in cand. Cand gemul este scazut cu o lingurita punem o mica cantitate pe o farfuriuta rece, deobicei se vede imediat daca este legat.
Asezam in borcanele, inchidem cu capac si intoarcem borcanelele lasand asa pana cand se racoresc. Asezam la loc racoros.
Pofta buna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm preparat o mancarica tare buna pe care puteti sa o incercati si cu piept de pui, sau, de ce nu, si cu carne de vita.
Spaghete cu carne de porc, legume mexicane si sos de rosiiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii